Päivitys

Lauantaiset työkaverin häät olivat varsin miellyttävät.
Morsian oli kaunis, sulhanen hymyilevä ja lupsakka ja hääohjelmaan oli jätetty monen improvisaation mentävä aukko. Jostain syystä kaveripiirissäni musiikki on jotenkin -no- hallitsevaa. Myös lauantaisissa häissä niin morsiamen kuin sulhasenkin musiikkitoverit viihdyttivät vieraita. Muhun teki kyllä ehdottomasti suurimman vaikutuksen parhaan miehen kirkossa tuuban tahi käyrätorven kaltaisella matalasointisella vaskipuhaltimella soittama Ave Maria säestyksenään urut. Aijai :)

Taas pitäisi ryhdistäytyä ja ruveta S-G-hommiin. Pitäisi myös tuhlata lisää rahaa kunnollisten tanssilenkkarien muodossa ennen huomista uutta kurssia. Mutta se vaatisi yhden kaupan mentävää poikkeamaa normaalireitissä ja kun muutoinkin tuntuu, että mitä vain kaupungilla hoitaa, nielee kaupunki minulta aikaa ikään kuin kaupungilla käynnin vero-osuutena. Mikähän siinäkin on?

Tulevista suunitelmista sen verran, että a) varasin lentoliput maaliskuulle siskon luo Belgiaan b) kaipaisin miehen kanssa kovasti kyytiä ensi lauantain seuraaviin häihin. Mahtaiskohan teillä armailla satunnaislukijoilla olla sellaista tarjota?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s