Comeback?

Ajattelin etten palaisi. Että tämä olisi tässä. Opiskelijana aloitin ja opiskelijana lopetan. Tämä blogi on ajalta ennen brunsseja, blogimiittejä, indiedaysseja, tienaavia bloggareita, valokuvausharrastusinnostusta, hisptereitä.

Mutta palasin. Perkuleen kommentti pakotti. Palasin myös opiskelijaksi. Hain ja sain kaksi lisävuotta opiskelijana, ilmoittauduin kansatieteen seminaariin ja kirjoitan lauantai-iltana muistiinpanoja esseetä varten. Palasin tekemään sitä, minkä jätin kesken 2006. En silti hylännyt kokopäiväistä työtäni.

Tämä blogi olisi hurjan paljon parempi kuvien kera. Mutta mä olen laiska (ja huono) kuvaamaan. Tämä blogi olisi paljon parempi teemablogina. Mutta jaksan innostua yhdestä asiasta isosti vain hetken verran. Sitten ne unohtuvat tai niistä tulee arkea, kuten neulomisinnostuksestani. Tämä blogi olisi parempi, jos sillä olisi tiukka tyyli. Mutten osaa olla ironinen muutamaa nasevaa kommenttia pidempään. Eikä huumorini kuki kirjallisesti.

Ehkä repäsen ja teen tästä työblogin. Tai meidän-kissa-on-niin-söpö-blogin. Tai Juhlablogin.

Siihen saakka saatte tyytytä siihen, etten tee raporttia menneestä vuodesta, en joulu-uudenvuodesta, en tehdyistä joululahjoista enkä tämän vuoden tavoitteista. Saatte tyytyä vanhaan kuvaan.

Mainokset

One thought on “Comeback?

  1. Hmmm… Niitä kuvia kuitenkin pitäisi varmaan jollain tapaa jakaa. Aika iso osa lienee meidän kameralla. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s